Софтуер за спедиция и транспорт ssTransport

Онлайн проверка за сключена застраховка „Гражданска отговорност“

Вашата цел е да осигурите надеждна услуга на своите клиенти, за да са доволни. Полагате усилия да спазите всички законови изисквания и да поддържате изрядна документация. Осъзнавате, обаче, че това поглъща твърде много от ценното ви време. Да следите валидността на задължителната застраховка „Гражданска отговорност“, когато имате няколко товарни автомобила, е трудоемка задача. Нещата стават още по-сериозни, когато застраховките се изплащат на вноски.

Има ли решение на този проблем?

Проверете онлайн дали е сключена застраховка „Гражданска отговорност“ и до кога е валидна.

Въведете номер на рамата на автомобила (или други детайли, които платформата позволява), и ще имате необходимата информация. Имате възможност да проверите и гражданска отговорност за минал период.

Клиентите, ползващи софтуер ssTransport разполагат с безплатната, вградена функция за напомняне на изтичащи срокове за застраховки Гражданска отговорност и Автокаско, технически преглед, преглед на тахограф. Системата напомня със съобщение за изтичащите застраховки още при стартирането. Така, в началото на работния ден, можете да планирате тяхното подновяване. Това ви дава възможност спокойно да се фокусирате върху останалата съществена част от работата си.